MEDLEMSKAP


Som medlem får du möjlighet att ställa ut på konstrundan, ta del av vårt community

och stödja lokala konstnärer!

Vill du bli medlem i Konstringen 12 Broar är du välkommen med din ansökan till oss. Ansökan ska bestå av bilder på 5 konstverk eller konsthantverk, CV samt eventuell hemsida, som mailas till adressen nedan. Vår jury består av tre utbildade och yrkesverksamma konstnärer i föreningen.

 

Ansökan mailas till: 12broar@gmail.com 

När du blivit godkänd av juryn kan du betala in årsavgiften på 100 kr (se nedan) och därefter är du välkommen att delta i Konstrundan och andra eventuella events. Du får även visa upp konstverk här på vår hemsida samt publicera nyheter och utställningar på föreningens Facebook-sida.Om du inte vill vara med på konstrundan utan bara vara stödmedlem så välkomnar vi självklart det också. Vi har många stödmedlemmar som är intresserad av konst och kultur på Kungsholmen. Årsavgiften för stödmedlemmar är även den 100 kr.


Årsavgiften betalas in på BG 5151-3091 Konstringen 12 Broar. Skriv ditt namn och e-post adress som referens vid betalning.

Både medlemmar och stödmedlemmar är välkomna till föreningens möten och har rösträtt på våra årsmöten. För att delta i konstrundan 2022 behöver du anmäla dig senast 1a augusti.

Välkommen!